Hovenier Havelte

Vol energie stapt onze hovenier in Havelte uit zijn bestelbus. Klaar om in uw tuin een prachtige klus te klaren. Van tuinaanleg tot boomverzorging: bij Hoveniersbedrijf Benthem verzorgen wij alles tot in de puntjes. Zo zijn uw zorgen over de uitstraling van uw tuin voor eens en altijd voorbij. Interesse? U vindt ons op nog geen 15 minuten afstand in Diever. Schakel onze expertise vandaag nog in en neem contact met ons op!

Aanleg en onderhoud

De eerste stap van een aantrekkelijke tuin is de aanleg ervan. Hiervoor schakelt onze hovenier in Havelte de beste machines, gereedschappen en materialen in. Benthem werkt namelijk alleen samen met betrouwbare en gerenommeerde toeleveranciers. Bij het project voeren wij alle werkzaamheden van A tot Z uit. Tevens leveren wij graag de nodige nazorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw tuinonderhoud. Op deze manier geniet u – dankzij onze hovenier in Havelte – het heel jaar door van een prachtig verzorgde tuin.

Boomverzorging

Het verzorgen van bomen is een vak apart. Zorgen hoeft u zich er gelukkig niet over te maken. Uw hovenier in Havelte heeft deze namelijk perfect onder de knie. Het uitgebreid onderzoeken, het snoeien en het rooien: dat kost hem geen enkele moeite. Ook met uw prachtige fruitbomen kan hij prima uit de voeten. Zo geniet u – jaar in, jaar uit – van bomen in absolute topconditie.

Het werk van Hoveniersbedrijf Benthem

Met meer dan 10 jaar aan ervaring onder de riem heeft Hoveniersbedrijf Benthem een prima reputatie opgebouwd onder haar klanten. Wij staan dan ook bekend om onze goede service en hoge kwaliteit. Tevens bieden wij een ruime hoeveelheid diensten aan. Zo voert onze hovenier in Havelte verschillende werkzaamheden in én om de tuin uit. Denk hierbij aan het maken van een tuinontwerp, het aanleggen van uw tuin en het onderhouden ervan. Ook het rooien en snoeien van bomen in Havelte pakt onze hovenier graag voor u op.

Schakel nu in Havelte een hovenier in

Een prachtige tuin vergt veel tijd en kennis. Informeer daarom vandaag nog naar onze mogelijkheden. Dit kan door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 06-15226864 of te mailen naar info@hoveniersbedrijfbenthem.nl. Uiteraard kunt u ons ook bezoeken aan het Moleneinde 2 in Diever. Hier staan wij van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Ook in Havelte vindt onze hovenier gerust zijn weg.