Tuinaanleg

De aanleg van uw tuin is bij hoveniersbedrijf Benthem in goede handen. Wij werken met vakkundige en gemotiveerde mensen en moderne machines en gereedschappen. Daarnaast maken wij gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit. Ons hoveniersbedrijf is ook actief in de omgeving van Havelte, Dwingeloo en Vledder.

Materialen t.b.v. tuinaanleg

Wij kunnen uw tuin in de omgeving aanleggen met verschillende materialen. Wij werken onder andere met de volgende materialen: grond, zand, bemeste aarde, bestratingsmaterialen, grind, schuttingen, pergola’s en andere houten producten, beplanting in alle voorkomende soorten en maten. Alle materialen worden betrokken van betrouwbare en gerenommeerde toeleveranciers.

Uitvoering tuinaanleg

Wij voeren de werkzaamheden van het A tot Z uit. Voor specialistische werkzaamheden huren wij door ons geselecteerde vakmensen in. Alle werkzaamheden gebeuren onder onze regie.

Kwaliteit en nazorg

Ons bedrijf staat garant voor kwaliteit en service, wij komen onze afspraken na en leveren garantie en nazorg op de door ons uitgevoerde werkzaamheden, geleverde materialen en beplanting.

Hebt u nog opmerkingen en vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op.Bel 06 15226864 of vul het contactformulier in.