Tuinonderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw tuin mooi blijft, is regelmatig onderhoud nodig. Wilt u het hele jaar door alleen genieten van de tuin zonder daar onderhoud aan te verrichten? Of bent u niet (meer) in staat om zelf in uw tuin te werken? Dan bieden hoveniersbedrijf Benthem u de oplossing.

Diverse werkzaamheden tijdens het tuinonderhoud. Betreft het enkel een voor- of najaar- beurt, of gaat het om het complete onderhoud van uw tuin over het gehele seizoen? Ook voor eenmalig groot onderhoud of snoei – en rooiwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Voor specialistische werkzaamheden huren wij door ons geselecteerde vakmensen in. Alle werkzaamheden gebeuren onder onze regie.

Te denken is onder anderen aan; het snoeien van heesters en andere beplanting, hagen knippen, gazons verticuteren, gazons maaien, graskanten steken, onkruidbestrijding in de borders, gazons en op de  bestrating, zowel handmatig dan wel chemisch, blad blazen, bemesting van de gazons, borders etc. Voor het onderhoud van uw bomen verwijzen wij u graag naar het onderdeel Boomverzorging. Wij onderhouden niet alleen tuinen in de omgeving van Diever, maar ook in de omgeving van Havelte, Vledder en Dwingeloo.

Diverse vormen van tuinonderhoud

Het onderhoud van uw tuin kunnen we op twee manieren afspreken:

  • Op basis van een jaarcontract houden wij uw tuin het gehele jaar door in topconditie. Hierbij zijn er diverse mogelijkheden, bijv. wekelijks, maandelijks of alléén in het voor- en najaar.
  • Zodra u het wenst verrichten wij de werkzaamheden in uw tuin, op offerte- of projectbasis. Oftewel u bepaalt wanneer en hoeveel werk wij voor u uit gaan voeren.

Voor de diverse varianten is het mogelijk om voor de aanvang van de werkzaamheden een prijsafspraak te maken of er wordt gewerkt op nacalculatie.